Utkast: Okt. 4, 2012

OKEJ HÖRRNI JAG TÄNKTE KÖRA PÅ VAD KENZA HAR PÅ SIN BLOGG, ÖNSKERUBRIK! (det behövdes capslock, ifall ni skulle missa det hahah).
Nä men grejen är ju den att jag har ju inga läsare. Men jag tänkte att det kanske kunde fungera ändå? Jag kan ju kommentera med olika namn och lådsas vara en okänd, så är det jag själv hooho. Fan vilken bra idé.. Nä men snelahestar, om ni har någon önskerubrik-t.ex. outfit, så tar jag det och sen bloggar om det, eller så. Eller familj, så skriver jag om den, eller såååå. Ni fattar tror jag. Nu ska jag inte på min blogg och heta Ebbe och skriva en kommentar. Nääää skämt. PUSS fina vänner. Förresten, det ska stå igår istället för imorgon en gång i förra inlägget då jag såg att jag skrivit fel.

Utkast: Okt. 4, 2012

Och det är bara så himla skönt att börja 12.10 varje torsdag. Och idag börjar jag egentligen halv två men jag ska redigera en dokumentärfilm med två roliga killar i min film & TV-produktionskurs. Och här sitter jag nu och dricker varm oboy och passar på att få lite plugg gjort. Mmmmm bra dag känner jag på mig att det kommer bli, typ (nästan) lika bra som igår. Då drack vi chokladmjölk i Täby Centrum på rasten, tog en prommis i regnet med Agnes efter skolan och hade en go myskväll med mamma. Och så åt jag god mat, både till frukost, lunch middag (internskämt från peace). Men serri, det måste hurras att man kunde gå mätt från lunchen i skolan imorgon eftersom vi har haft något speciellt matteam den senaste tiden, och den har inte stått mig och mina tjejer särskilt varmt om hjärtat ;)
 
Napp, men nu tänker jag lite varför jag valde den där bilden ovanför till det här inlägget..... Crazyrandomgörl I am. Närå men jag vet bara inte riktigt vad jag ska lägga upp. Kanske mer från Frankfurt? En webbcam-egobild? NÄ, not today, not today. Det här får duga vettni. Ha en bra dag! *Vinkar och kramar hejdå*

Utkast: Okt. 2, 2012

Jag bara undrar
om jag är någon annan då
än nu

RSS 2.0