Utkast: Sep. 26, 2012

 
Idag har det varit friluftsdag och det var...regnigt! Men skoj ändå! Tycker om mina görls och skogen med :))))
Frida har fixat ihop den här videon, och det är hennes pictures här under också. Men jag har själv inga bilder, så man tager vad man hager! Och det var veldigt fräna bilder Frida!
www.lifeisabeautifulwar.blogg.se <--- Fridas blogg som jag nästintill tvingar er till att spana in. Wonderfulla bilder! Och så hittar ni lite foton från igår då jag och klassen hängde på Dramaten och såg på "Den Girige" som var bra men låååång! Hejsvejs /ett megablött svedala
 

Utkast: Sep. 24, 2012

t

Jag förstår inte riktigt varför jag sitter vaken än. Antar väl att jag saknar Frankfurt, Johanna och våra hotellsängar. Tyskland-trippen var jättehärlig, mysig, najs, fett, bra osv osv. Och ovanför den här lilla texten så ser ni lite foton från resan. Stora ölglas, ja! Shopping, italiensk (standard) mat, utflykter, tåg, Johannas en-orm(a) kudde, sighseeing-bus och egentligen hade jag önskat att jag fick dela med mig av foton från fotbollsmatchen vi kollade på (fasen vilken bra match!!) men min kamera fick tydligen inte hänga med in utan den skulle vakterna ta hand om :((( Sen har jag blivit allt för sykad av papporna att höra på skämt hela tiden.. Och det märker ni kanske *ni kollar upp och ser mitt en-orm(a) ord och garvar sen för jag är så kulkulkul :DDD*
 
Får inte heller glömma att jag har sett filmen LOL nu tifffff! Och herre min bralla var bra den var!! Och Douglas Booth har nu härmed vunnit priset till min första riktiga kändiscrush. (har till och med han som bakrundbild <3333) http://images.search.conduit.com/ImagePreview/?q=douglas+booth+lol&ctid=CT3196716&SearchSource=3&FollowOn=true&PageSource=Results&SSPV=&start=0&pos=15 men tänker inte tracka er lika mycket som jag gjort med Johanna under resan så ni får själva välja om ni vill klicka er in på länken och njuta lite eller icke. Jag är så snel.
 
OCH GUYS JAG HAR VÄRLDENS BÄSTAVÄN. HELT SERRI

Utkast: Sep. 10, 2012


Dessa armband köpte vi, på torget.Vi har fortfarande dem på. Fina härliga underara vän, du är bäst!
Världens skönaste Per-Anders i bakgrunden
Maten i Italien är serri den bästa utav de bästa. mums.
Vi var på en jättebra match! pappornas krav.
Vårt är att få sova i samma hotellrum. Och shoppa!!
Padre chillar i baren.
 
Lite smått och gott från vår förra resa tillsammans, Milano 2011. Nej nu är jag så taggad på att åka iväg med grymma gänget!

Utkast: Sep. 9, 2012

 
I måndags bakade jag scones (alldeles för mycket för att jag skulle orka äta alla) och spillde ner hela tröjan med marmelad. Jag har varit trött som en jag vet inte vad  när jag kommit hem från skolan, och bara myst runt i min stora Ebba-tshirt och gos-sockorna. Matilda, min saknade och härliga vän, kom över i måndags kväll och vi såg på x-factor tillsammans med en kopp varm choklad. Och såklaaaaart-spelade gitarr. Det var så himla kul att träffa dig igen, Matilda! Resten av veckan kommer bestå av en till fotbollsträning, mellismys med Victoria, matteprov (käre gode gud, låt de gå susen!) och sen på fredag åker jag till Frankfurt med bästisjohanna och våra härliga pappor! Bajs i brallan så kul det kommer bli! Och den stora frågan hela veckan, orkar man åka till gymmet idag? hmmmm ska jag vara duktig och träna knät lite? (det är så irri att sängen är lockande varje eftermiddag och morgon) HA DET FINT KOMPISAR :))))))

Utkast: Sep 16, 2012



Sara och Anton var ju helt fantastiskt brabättrebäst i fredags i aulan och hela publiken stod upp när de hade spelat klart. Fredagen fortsatte bra och jag bara hängde i korridorerna med ett leende på läpparna och längtade efter helg. En fredag i vanlig ordning, helt enkelt. Kramkalas med mina flickor och sen drog jag en springtur till tåget och mötte upp Jossan och Filippa. Vi åt middag i huvudstaden och vandrade runt lite överallt. Köpte färdkost (godis, såklart) på Seven Eleven på vägen hem.

I lördags var det så fint väder att jag blev glad ända ut i fingertopparna. Pluggade i solskenet och drack chailatte och myste runt i raggsockor, och gillar att hösten är här. Tog en joggingrunda och sedan åkte hela familjen in till huvudstaden (igen) och såg på musikalen "Jesus krist superstar" och jävlar vad bra den var! Tacos och skumpa avslutades kvällen med i syster Emelis lägenhet på mysiga söder. Önskar dock jag var myndig så jag skulle kunna hängt med syrrorna ut på krogen sen.
 
Idag (söndag) har jag och Malin jobbat på och haft hundratals smörgåsbeställningar och tyckt att vi borde starta ett fik vi två. Då vill jag sälja chailatte också, för det är så magist gotttttttt. Ikväll kommer det bli en riktig standard-söndag för det blir massa TV-tittande, potatisgratäng till middag (mums) (och kött såklart) (ännu mer mums) och så måste jag räkna matte, plugga matte och skriva svenska. Dags att börja redan nu, njut av fotografierna från helgen och jag önskar jag hade bilder från igårkväll också, men jag glömde kameran.. :p

utkast: Sep. 13, 2012

Ni vet såna där kvällar man bara sitter och hjärnan är så seg och långsam och plugget som egentligen borde gått fort och att kvällen kunde varit bättre? När man är på ett lite lame humör bara? En sån kväll har jag haft och nu velar jag mellan att lägga mig och sova och göra svenskan imorgon, ta en prommenad och plugga igen senare eller börja med svenskatalet nu på direkten. Vilka ilandspromblem assååwwh. Imorgon ska Sara och Anton uppträda i aulan på den klassiska fredagskonserten skolan anordnar var tredje fredag. Som jag längtat till att sitta i de där stolarna och lyssna på lite härlig livemusik. mmmmmm. Nä hörrni, vad jag gjort mer idag? Jag har varit på pedikyr (fy faaaan vad skööööönt de va), åkte ersättningsbuss med Helia och sprang till matten menn kom ändå inspringandes svettig och uppvärmd till nästa lektion som var idrott, 10 min försent. Hörde iallafall att SL ska ha fixat tågen till 16.00 imorgon så jag har tur som slutar 16.10 wehååå. Nä men nu ska jag bestämma mig för vad jag ska göra av den här torsdagskvällen. Hejsvejs! Och pussar och applåder till er som orkade er igenom denna ointressanta text.
Och ni som läste min förra blogg är nog vana med bilder som denna när jag pluggar; högtalarna på och piztecknet!

Utkast: Sep. 12, 2012


Kunde inte haft ett bättre avslut på den här kvällen! Har pratat med underbaraste vännen som befinner sig i USA! ÄLSKLING VAD JAG SAKNAR DIG! Och hörrni, kan inte förklara känslan hur det var att prata med henne! Satt bara och skrattade och kunde inte sitta still. Det kändes verkligen som om hon satt framför mig och att jag skulle kunna klappa människan med lenaste kinderna.
 
Att börja 12.10 imorgon känns inte helt fel och nu vill jag nästan bara vakna till en ny dag för jag vill äta frulleeee! Och så ska jag på pedikyr innan skolan. Majsigt. Ha en bra nattsömn amigos.

Utkast: Sep. 10, 2012



Jag bjöd hem mina härliga klasskamrater på brunch i helgen. Resten utav helgen och veckan som var har jag gått runt i min älskade jeansjacka, läst massor, fikat med vänner, handlat världens finaste skal och blir glad varje gång jag ser det, gjort min första filmläxa, gått prommenader, spelat fotboll och fotbollsmatcher, lagt mig himla tidigt och haft himla mysiga kvällar, köpt chailattepulver på Espressohouse (och dricker det allt för ofta nu hoho) och cyklat som en tok varje dag till tåget. Det har varit en bra vecka och jag gillar på något sätt att det blivit höst.Hejsvejs och på återseende som man säger.

Utkast: Sep. 10, 2012

Vill resa jorden runt och längtar till nästa helg då jag och Johanna åker till Frankfurt, med våra pappor.
Har kryssat för de ställen jag varit  på i världen på min jordglob och påmints om hur bra jag har det, hur mycket roligt jag varit med, Och jag bara längtar till fler resor och minnen att lägga på minnet. Tänk vad man bara vill göra nya saker hela tiden, nya nya nya. Upptäcka nya platser. Samtidigt är jag lycklig nu idag, här där jag är  nu också och det är himla svårt att veta om man skulle bli mer lycklig någon annan stans? Vad tror ni?

Utkast: Sep. 4, 2012



Lediga dagar, då resten utav Sveriges befolkning sliter och arbetar, eller pluggar, ja det är dessa dagar det är så himla skönt att bara vistas i sängen hela dagen. Vad har jag då gjort denna lediga dag?? CHILLIGRILLAT AS HELLLLL. Och pluggat lite matte, spanska och Film och TV-produktion (skrev ett litet manus till en presentationsfilm jag ska filma imorgon) och sen har jag fotat, lagat pannkisar till lunch, kollat på TV, klappat katten min, läst en bra bok, redigerat bilder, skrivit klart mitt brev till Linda och klippt och klurat på en skjorta. Fint blev dät. Ikväll blir det fotbollsmatch och herre min skapare vad jag är taggad. Ska bli så kul. Och pirrigt, hihi. Hur har ni haft det idag? Inte lika skönt och lugnt som jag va? Har ju inte ens bytt om sen jag vaknade och går fortfarande runt i min stora tshirt och raggsockor. Myspys. Hejsvejs Unga mödrar istället!



Utkast: Sep. 1,2012


Jag var i underbara landet Grekland med ma girls Victoria, Jenny & Agnes, även kallade Vicciråtta, Jempaboy och Aggilush! Igår hade vi en reunion på ballen (som Victoria uttrycker det så fint så fint). Åååååh jag längtar tillbaka så mycket att jag spricker! Är så glad att vi åkte dit och att det blev så jävla fett. Fett med bra! Vi är nog en av universums bästa fyro! Och kvällen igår var megamyspysig den med. Bra bättre bäst, helt enkelt. Tyvärr är vi inte lika bruna som i Greece (fakk) men lika heta, right?? Och jag har blivit fan av att göra bilderna lite partyyy. Vet icke varför! Naj men hejdå nu ska jag fortsätta ha mysiskväll med mamsen! Gu vilken bra dag vi har haft, hon och jag.


RSS 2.0