Utkast: Nov. 17, 2012

HEJ IGEN!! Måste bara skratta och dela mitt skratt med er- jag skriver alltid fel i den här bloggen. Och anledningen varför jag inte gör om och gör rätt är för att jag är lat. Hejdå och skratta åt mina roliga fel

Utkast: Nov. 17, 2012

Lööördag idag!! Jag började min helg igår med att umgås med Sara och våra två kompisar efter skolan. På kvällen var Sarut och jag på en middag hos Julia på middag med en drös härliga killar i vår skola. Vi hade det så sjukt kul hela kvällen & när jag vaknade var jag fortfarade helt lycklig i kroppen! HAHA lolboll, Kasper & Kasper missade sitt tåg också- så de sov hos mig.
 
Och den där glada, spralliga Ebba har jag varit hela daaaaan. Bakat scones, munkat i sängen min, handlat mat med päronen, fixat lite i rummet och nu pluggar jag. Och det bästa (och anledningen varför jag är ett jävligt glatt spöke på bilden) är för att världens grymmaste kommer hit snart- MODJOJOJOOOO!! Och jag & Gurra ska skypa. Wihoooo!!!
 
 
"Jävlar vad den där bruden tror hon är fett hurtig och gör saker då. Happyface på henne" tänker säkert ni-och actuallt----> jag är jävligt pigg idag, hur nu det är möjligt haha ;p Men jag ska ej hålla på o skryta nu om vad jag gjort idag!!!!!!! promise!!!! HÖHÖ. Nu ska detta vita spöke som älskar choklad gå och fortsätta vara produktiv. Hejsvejs

Utkast: Nov. 14, 2012

Hej alla glada, ledsna, hungriga, sura, förvånade osv osv.
Hoppas ni haft en bra dag, för det har jag! Kirrat två prov, slutat tidigare, käkat muffins med Sarut (som förövrigt ringde precis, aaaaa sjukt!!) och nu ska jag y mi madre äta lite firre. Firre med god sås, favvo. Och ikväll blir det vicci-mys. Åh längtar galet efter henne och hennes sköna humor. Puss på er & hihiheo tack för kommentarerna. Back on track, hell yea! (nörd-kaninen hära)
 
 
Måste bara fråga, är det bara jag som får fett ont i magen när man inte ätit på ett tag??? Varje eftermiddag juuuu :(((( Va inte så förut. Nu ska jag sluta klaga och käka (som sagt). MUMMA!!!
Aaaah fyfan vad gott. Och hej bebba visar hela kittet assåw. Fjorrevarning

Utkast: Nov. 12, 2012

Igår fyllde min storasyster Emeli år. 29 år! Sjukt vad tiden går fort!! Det var ju farsdag också, det får man inte glömma heheio. Vi gjorde frulle på sängen till min fader (inte han som kallas gud, utan Mange haha). Vi åt också italiensk förrätt och pasta (med skaldjur, amaziiiing) och kollade på bio. Hyptotisören var grym :))) En bra helg har jag haft, och dagen idag var grym. Grym fastän det har varit måndag. Men nu måste jag göra det där ordet som börjar på p och är så uttjatat, både här, i hjärnan och på överallt på internet. Men jag ska ändå göra det nu, för det är ju important :)))))
Garvar också åt mina sköna vänner som kollar igenom gamla härliga Rhodosbilder. Och hej Matilda! PUSS
 
p.s VAD SÄGS OM ATT BÖRJA BLOGGA IGEN?????

RSS 2.0