Utkast: Aug. 28, 2012




Igårkväll var en fin kväll. Drack te med min syster Elina på balkongen och vi satt ute hela kvällen och bara pratade. Med infravärme, varma filtar, fleecetröjor och te så klarar man att sitta ute några timmar.. Vad fasen hände med sommaren?

Utkast: Aug. 27, 2012












Ååååh visst är kräftskivor mysiga? I lördags vankades det kräftor på min trädgård med massa favoriter och mm så bra det blev. Och gott (hör och häpna!)

Resten utav helgen har bestått av middag med två av universums härligaste brudar, Johanna & Christine. Vår trio går inte att slå, eftersom vi har så himla kul tillsammans. Och för att de är så bra! Och för att  jag äter upp deras mat, kan tilläggas också. Jag tog tåget hem mitt i natten och var så glad och trött på samma gång. Vaknade upp i Hägernäs och trodde serri jag var framme, så jag hoppade ut och sen in igen (znabb tjej jag är) och tåget som var fullproppat måste tyckt jag var lite knasig. Men vad jag har hört så är jag konstig när jag precis vaknat, och framförallt när jag sover.

Mina vänner Sara & Anton hängde jag med under söndagen. Satt i Antons säng med min fina kjol och lyssnade på när de var musikaliska och alldeles grymma ihop på att sjunga och spela gitarr. Jag stod för att spela maraccas, som jag dels inte kan stava till, eller spela. Fail. Sen måste matchen på kvällen nämnas också, eftersom det var min första riktiga match sen skadan i vintras, och det spreds lycka i hela kroppen. Äntligen är jag back on track! Och mer tillbaka än vad jag aldrig trodde jag skulle vara. Hej glad! Hejdå läsare!


Utkast: Aug. 17, 2012



Jobb jobb jobb och massa skojigheter efteråt, japp det är min vecka det. Bra har den varit! Och jag är jäkligt trött en fredagkväll som denna-med jobb imorgon med.. Over here ser ni lite bilder från min mysiga eftermiddag + kväll igår, med mina älskade twins! Åååh vad mysigt vi hade det, med muffinsfika, bad och cykeltur i hagaparken (hur jäkla vackert?!?) och "Charlie and the chocolatefactory" som filmmys på kvällen. Bilderna är också tagna från deras bloggar, hihiho. 2 översta-Elliz, den andra är Andreas! Och så vill jag göra lite reklam till två av mina favvobloggar, och tjejer- www.dreas.blogg.se & www.speciella.devote.se (Andrea som gjort den wonderfulla designen också, cred till den bruden!)


Och vad jag mer har haft för mig i veckan är restaurangtrevligheter med la familia och Johan. Och våra middagar går typ inte att slå för att dom är så härliga! Och massvis med shopping har jag unnat mig. En dag med min wife Johanna och skorshopping en dag med mamma. Och friskförkladad har jag blivit också, wehåååj! Fast samtidigt skrämmer det mig lite granna. Fast det går väl över med tiden. Oj juste, nu höll jag på att glömma en sak också, jag har haft restaurangmys en till gång nyligen, och träffat en saknad vän-Matilda handlar detta om! Det var förjäkla bra dag, det med! (och där skrev jag emd, det fick jag ändra)

utkast: 14/8



Nu när sommaren och friheten börjar lida mot sitt slut känns det väldigt länge sedan jag och madre var i älskade Kramfors och hälsade på alla vi tycker om så mycket där borta. Det känns också som att det var evigheter sedan jag satt på trappen efter skolan varje eftermiddag och kunde knappt bärja mig tills lovet var. Hur mycket jag njöt av den lilla solen som fanns, varje rast.

När jag tänker på hur det känns att börja "the reality" så att säga, känns lite för tidigt, än så länge. Men det är ändå alltid på något underligt sätt skönt med rutiner igen. Hur allt bara rullar på, vecka efter vecka, nästan lika dana allihopa. Fast jag gillar spontanitet, göra saker spontant.


Jag drömmer och drömmer, tänker och tänker. På något vis lyckas jag alltid uppleva otur i turen, eller tur i oturen. Tur i oturen, ja, det är ju tur det. Otur i turen, det är jag däremot trött på att

Resfeber

Får ni också resfeber innan ni ska resa iväg? Jag sover alltid jätteoroligt natten innan jag ska åka och hyperväntilerar när jag packar resveckan. Inatt till exempel vaknade jag hela tiden och tydligen smsade jag min syster också, som jag inte ens minns.




Har haft kanondagar ute på mitt landställe den här sommaren. Älskar verkligen att gå på dessa gator med badtofflor och en handduk över axlarna, spela kubb på kvällarna, dricka cooca cola nästan hela tiden, grilla till middag, spela jepardy junior och umgås med min bästavän Johanna (som också tagit bilderna, lokmaestro.blogg.se)


RSS 2.0